Beoordelingen van Thai Fresh Food Den Haag

Recente recensies van Thai Fresh Food Den Haag

2 sterren na 12 reviews

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldig dat je tegenwoordig online kan bestellen. Minder geweldig dat ik vervolgens daar aankom en ze in verbouwing zijn voor de komende twee weken en dus vet gesloten zijn. Gelukkig had ik niet via ideal betaald.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Belachelijk bestelt maar ging ophalen mail gekregen dat ik het over 50 min kon ophalen kwam daar aan waren ze op vakantie 🤬🤬🤬🤬 heeeeel bijzonder

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en erg op verheugd, maar toen bleek de zaak dicht! Dus betaald en geen eten. Vreemd dat je online gewoon kon bestellen en betalen. Erg slechte service zo.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online grdaan, maar de winkel is dicht. Ik heb wel betaald. Heel raar.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Digitaal je eten bestellen en bij aankomst blijkt de zaak dicht? Dat was niet zo prettig.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld, daar aangekomen blijkt de zaak gesloten te zijn vanwege vakantie....website en betalingsmogelijkheden waren gewoon aktief. Slechte service

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Blijkbaar was het restaurant dicht maar heb ik wel een bestelling kunnen plaatsen. Had erg veel trek maar toen ik aankwam hing er een briefje op de deur “wij zijn sloten” Ik blij dat ik niet betaald had en dit contant wilde doen. Maar natuurlijk slecht van deze zaak. Normaal goed eten. Alleen lange wachttijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De prijzen van de beide menu’s op de site (25.00) kloppen niet met de prijzen die in de winkel op het bord staan (21.50) Het eten was heerlijk!!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

smakeloos eten en ingrediënten die bij het gerecht horen zaten er niet in. Prijs is dit absoluut niet waard.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Te druk

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De 2 gerechten, tahoe/rode curry en garnalen rode curry waren heerlijk! De gebakken rijst erbij eveneens. De porties niet heel groot maar zeker voldoende. Een aanrader!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de bestelde kroepoek er niet bij zat, heb gebeld en kon het komen halen, maar ja, dan werd mijn eten koud. Aan het eten mankeerde niets, was verrukkelijk.